Om Canesten

Oppgaven vår er å hjelpe folk med å bli kvitt ubehag som følge av tilstander med soppinfeksjon på føtter og i intimområdene – fordi vi mener at ingenting skal hindre deg i å leve livet som du selv vil, komfortabelt og selvsikkert.

Smilende ung kvinne med mørkt hår og rød t-skjorte som bøyer seg

Derfor har vi dedikert oss til å hjelpe deg med vitenskapsbaserte, innovative løsninger og betryggende kunnskap: Slik at du kan føle at du har kontroll over intim- og hudhelsen din, og så du har en ting mindre å bekymre deg for når det virkelig gjelder.

Kjemisk struktur klotrimazol

Vitenskap er i DNA-et vårt

Vi har vært eksperter på sopp siden 1960-tallet, da en Bayer-forsker, Professor Karl Heinz Büchel gjorde et gjennombrudd og utviklet klotrimazol, en aktiv soppdrepende ingrediens. Noen år senere var klotrimazol registrert i Tyskland og lansert under navnet Canesten. Vi var de første til å skape det opprinnelige klotrimazolproduktet, som ikke bare er behandlingen av soppinfeksjoner, men som også takler den grunnleggende årsaken. Deretter skapte vi nye produktformat for å levere denne ingrediens i forskjellige formater, så alle kan finne et produkt som er best egnet for deres behov.

Merke med Canesten Verdens bestselgende merke for behandling av soppinfeksjon

Kontinuerlig forbedre og designe løsninger som fungerer og som er best i klassen

Vi jobber for å gi deg komfort og selvsikkerhet, og det betyr at mye av det vi gjør avhenger av din tillit til oss. Etter mer enn 40 år med internasjonal vitenskapelig kunnskap, forskning og klinisk ekspertise, fortsetter vi uten stans å designe og levere løsninger av høy kvalitet for å hjelpe deg med å diagnostisere, behandle og forebygge. Vi jobber fortsatt konstant med å forbedre produktene våre fordi vi er dedikert til å gjøre dem ennå bedre med hver nye vitenskapelige oppdagelse – noe vi tror Professor Büchel og hans opprinnelige team med pionerer ville vært stolte over.

Vi mener at det gjør oss til verdens største merke for soppinfeksjonsprodukter.

*2021 Nicholas Hall's global OTC database DB6