Vanlige spørsmål om fotsopp

Hvordan behandler jeg fotsopp?

Fotsopp er en svært vanlig hudinfeksjon som forårsakes av sopp. Den kan behandles med en reseptfri krem mot fotsopp. I mer alvorlige tilfeller kan annen behandling være nødvendig. Kremen påføres direkte på det infiserte området. Klikk her for å lese om vårt produkt mot fotsopp.

Vil fotsoppen forsvinne av seg selv hvis jeg ignorerer den?

Dessverre ikke. Fotsopp er en soppinfeksjon i huden som krever behandling av et produkt som er godkjent mot fotsopp. Jo tidligere du behandler infeksjonen, desto raskere vil den forsvinne. For mer informasjon kan du besøke siden vår og lese om hvordan du kan behandle fotsopp.

Hvor lang tid tar det å behandle fotsopp?

Avhengig av hvilket produkt du velger, varierer behandlingstiden fra 1 til 4 uker. Symptomene på infeksjonen som kløe eller ømhet på huden, bør bli bedre etter påbegynt behandling. Kontakt lege hvis symptomene ikke er blitt bedre innen 4 uker.

Kan jeg fortsette å trene selv om jeg har fotsopp?

Fotsopp bør ikke hindre deg i å trene. Velg sokker av bomull, og bruk slippers eller sandaler i garderoben eller svømmehallen. Etter treningen er det viktig å vaske og tørke føttene godt. Vask sokker i varmt vann, og la skoene tørke etter trening.

Hvordan forhindrer jeg fotsopp i fremtiden?

Det finnes noen enkle regler du kan følge for å redusere risikoen for å få fotsopp. Det viktigste er å holde føttene tørre og rene, spesielt hvis du har vært i offentlige garderober, bassenger eller dusjrom. Klikk her for å få flere tips om hvordan du kan forebygge.

Topp